Parkeergarages

Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatings in verschillende (lichte) kleuren winnen terrein ten opzichte van betonvloeren. Alsec reinigt parkeergarages met professionele mensen en apparatuur.

Glas- en gevelreiniging
Kantoren
=
Vloeronderhoud
b
Appartementen
N
Opleveringsschoonmaak
I
Parkeergarages

Vloeren

Op een lichte vloer wordt vervuiling eerder zichtbaar. Vaak kunnen deze vloeren niet met standaard technieken gereinigd worden. Bezoekers moeten een schoon en veilig gevoel krijgen, anders veranderd een garage als snel in een onprettige omgeving. Alsec kan zowel beton- als coatingvloeren reinigen. In veel gevallen reinigen wij echter ook de aanrijdbeveiligingen, het gaaswerk, de wanden en eventueel de plafonds.

De vloeren worden poriëndiep gereinigd met water en milieu- en materiaalvriendelijke chemicaliën. Oliesporen, (fijn)stof en andere vervuilingen worden vervolgens opgezogen, uiteraard zonder aantasting of beschadiging van de vloer en/of belijningen. De machines die wij inzetten werken ook probleemloos op gladde en steile hellingen, zijn geschikt voor een doorrijdhoogte van twee meter. Dankzij de grote afzuigcapaciteit heeft de vloer een korte droogtijd. De garage kan dus weer snel in gebruik worden genomen.

Contact