Appartementen

Waar veel mensen dichtbij elkaar wonen en ruimtes delen, is de omgeving extra kwetsbaar voor vervuiling: aandacht voor regelmatig goed schoonmaken is er essentieel.

Glas- en gevelreiniging
Kantoren
=
Vloeronderhoud
b
Appartementen
N
Opleveringsschoonmaak
I
Parkeergarages

Appartementencomplex

Toch voelt niet iedere buurman of buurvrouw zich even verantwoordelijk voor de schoonmaak. Hoe goedwillend de medebewoners van een flat of appartementencomplex ook zijn, de gedeelde ruimtes worden veel sneller vuil dan de toegang tot de gemiddelde rijtjeswoning. Het intensieve gebruik, iedere dag weer, van trappenhuizen, liften en galerijen vereist professionele schoonmaak. Juist omdat deuren, trappen en liften zo vaak gebruikt worden, vereist het schoonmaken van een flatgebouw een vakkundige aanpak. Vaak zijn het verzamelplaatsen voor stof, viezigheid en binnengewaaid zwerfvuil.

De schoonmakers van Alsec werken met professionele schoonmaakmiddelen en betere materialen. Het zijn ervaren schoonmakers, die weten wat de zwakke plekken bij flats, seniorenwoningen, appartementen en andere hoogbouw precies zijn. Die krijgen dus net iets meer aandacht. In overleg met woningbouwcorporatie of Vereniging van Eigenaren maken wij grondig en efficiënt schoon, niet alleen de trap of liftdeur die direct ‘in het zicht’ liggen.

Als vaste partner in de schoonmaak streven wij naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, zodat die alvast één zorg minder hebben: het schoonmaken. Door uitgekiend schoon te maken, door ons altijd aan de afspraken te houden en door mee te denken met de beheerder of de huurders zelf. Bij defecte binnen een VvE geven wij signalen aan de opdrachtgever voor herstel zodat de klant sneller kan genieten van optimaal woongenot.

Contact