Kantoren

Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van een onderneming. Als schoonmaakbedrijf weten we wat hiervoor nodig is. Voor onze relaties leveren we maatwerk in kantoor schoonmaak.

Glas- en gevelreiniging
Kantoren
=
Vloeronderhoud
b
Appartementen
N
Opleveringsschoonmaak
I
Parkeergarages

Specialisaties van Alsec

Een van de vele specialisaties van Alsec is het schoonmaken van kantoren, bedrijfsgebouwen en gebouwen van gemeentelijke instellingen. We werken hiervoor met gekwalificeerd schoonmaakpersoneel, onder leiding van onze ervaren leidinggevende.
Kantoor schoonmaak is mensenwerk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het selecteren en opleiden van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw gebouw een representatieve functie krijgt en beseffen dat hun werk en aanwezigheid in uw kantoor- of bedrijfsruimte bepaalde eisen stelt. Een nette en correcte manier van werken, rekening houdend met de wensen van uw eigen medewerkers en apparatuur, is daarom vanzelfsprekend.

 

Kantoorschoonmaak en dagschoonmaak

Alsec is een groot voorstander van dagschoonmaak (tussen 6.00 uur en 18.00 uur). Zo wordt de kantoorschoonmaak zichtbaar gemaakt voor de eindgebruiker. Verder signaleren proactieve medewerkers knelpunten en weten ze dankzij hun dagbaan wat er speelt in een bedrijf. Dit heeft zowel voor u als voor AlsecĀ een duidelijk toegevoegde waarde.

Contact