Opleveringsschoonmaak

De schoonmaak bij het opleveren uw instelling of bedrijfspand. Als eindschoonmaak voor een nieuw, schoon begin. Voor veel mensen is het een schoonmaakklus die een maatje te groot is. Makelaars, projectontwikkelaars, maar ook bedrijven besteden het graag uit aan een goed schoonmaakbedrijf. Sneller, efficiënter, met professionele materialen en dus met een veel grondiger resultaat – uiteindelijk dus ook goedkoper. Alsec Schoonmaakbedrijf heeft er veel ervaring mee.

Glas- en gevelreiniging
Kantoren
=
Vloeronderhoud
b
Appartementen
N
Opleveringsschoonmaak
I
Parkeergarages

Grote schoonmaak bij oplevering nieuwbouw of grondige verbouwing?

Alsec zet de puntjes op de “i” en zorgt dat het bedrijf ook echt toonbaar en werkbaar wordt. Denk aan: verwijderen cementsluier, opruimen bouwstof, vloeren reinigen, kalkresten verwijderen van tegels, alle ramen weer helder en schoon dankzij professionele glasbewassing. Omdat soms de huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddelen uit uw keukenkastje niet machtig genoeg zijn. Dankzij de inzet van Alsec schoonmaakbedrijf hebt u alvast een hele zorg minder. Het bedrijf is direct klaar voor gebruik, aangenaam schoon en fris.

Achterstallig onderhoud, als het om schoonmaken gaat?

Soms zijn er zwaardere middelen nodig om uw woonruimte of bedrijf weer helemaal up-to-date glanzend schoon te krijgen. Zeker als het om intensief gebruikt sanitair gaat, of als na verloop van jaren de dagelijkse poetsbeurt niet meer afdoende is. Een hele opgave voor bedrijven die zelf geen schoonmaakspecialisten in dienst hebben. Alsec biedt een oplossing bij de grotere schoonmaakproblemen of de schoonmaakklussen op de lastiger te bereiken plekken, hardnekkige vervuilers als schimmel op muren en in voegen, in natte ruimtes als badkamer en keuken.

Contact